Wat is Hydra coin?

HYDRA staking: wat levert het op?

Hydra coin is een open source blockchain-project die is voortgekomen uit het Lock Trip-project. In 2018 publiceerde het team achter dat project een document met de naam “LockTrip’s Blockchain Manifesto”, dat het ontwerpdocument werd dat Hydra Chain definieerde.

Wat interessant is, is dat het document voortkwam uit problemen die werden ondervonden tijdens de ontwikkeling van de LockTrip dApp, waardoor Hydra Chain een van de weinige blockchain-projecten is die werd ontworpen rond de echte obstakels die tijdens de ontwikkeling van een dApp zijn tegengekomen.

Een van de strategieën die bij de ontwikkeling van Hydra Chain werd gehanteerd, was het gebruik van de beste beschikbare open source-technologie. De oprichters kozen voor die aanpak omdat het dezelfde succesvolle strategie is die tegenwoordig wordt gebruikt door enkele van de grootste blockchain-projecten, zoals Litecoin, Qtum en Bitcoin Cash.

HYDRA staking: Waar kan je het beste deze coin staken?

Waar stake je Hydra coins?

  • Exchange  KuCoin
  • Exchange MEXC
  • Een eigen node opzetten

Hydra staking Kucoin

Je kunt Hydra staken op de exchange pools van KuCoin genaamd Pool X. Je koopt Hydra coins op de KuCoin market en eenvoudig stuur je die naar het stakingplatform Pool X. Hier profiteer je van een hoge APY percentage voor je Hydra. Er zijn twee mogelijkheden om je Hydra te staken op KuCoin: Flexible terms en Staking. Het verschil zit in het terug opnemen van je Hydra coins, bij flexibel kan je ten alle tijden je coins verhuizen en verkopen terwijl bij Staking je vast zit aan opnameperiode van 1 dag (24 uur). Staking levert je wel een hogere reward percentage op. Deze afweging moet je zelf maken, als je de coins voor langere termijn wilt laten staan dan is Staking via KuCoin een ideale manier. Het kost je weinig moeite en je geniet van dagelijkse opbrengsten!

Let wel op! Een Crypto Exchange is altijd gevoelig voor hacking waarbij de kans aanwezig is dat je jouw crypto bezit kwijt raakt.

Hydra staking MEXC

Je kunt je Hydra staken via MEXC. Net als KuCoin is MEXC een Exchange waar je Hydra coins makkelijk en snel kan staken. Het verschil tussen KuCoin en MEXC zit in de APY percentage. Ook kan je op MEXC alleen je coins staking met een opnameperiode van 1 dag (24 uur), wil je dus snel bij je Hydra kunnen om te verhuizen of verkopen bekijk dan de mogelijkheden op KuCoin of zet een eigen node op.

Eigen Hydra node opstarten

Iedereen kan een volwaardig node in het ecosysteem van Hydra worden. Het enige dat nodig is, Hydra coins voor het opzetten van een eigen node. Je download een wallet via de website website van Hydra en doorloopt het uitgebreide stappenplan om je node op te zetten. Een node is een wallet die 24/7 draait op een computer. Dit kan een fysieke computer zijn bij je thuis of een ingerichte VPS via Amazon Web Services. Via een eigen node heb je een hogere reward percentage dan via een exchange. Alleen het werkt wel door middel van een “loterij”. Hoe meer Hydra in je wallet des te groter is je kans op een blok reward. Als je een blok hebt gemined ontvangt je de rewards in je wallet. Hydra heeft een handige staking calculator om te berekenen of een eigen node rendabel is voor jou.

Wat levert HYDRA op?

Hydra werd begin 2021 gelanceerd voor een prijs van 1,9 dollar en bleef in de eerste weken tussen de 1,50 en 2,00 dollar. In februari 2021 begon de prijs te stijgen en tegen het einde van die maand werd de coin al boven 8 dollar verhandeld.

De prijs zag grove winsten in maart 2021, aangezien de hele cryptocurrency-markt zich in een grote bullish rally bevond en tegen 4 april 2021 bereikte Hydra een recordhoogte van 48,66 dollar. De volatiliteit liet niet lang op zich wachten en twee weken nadat hij zijn hoogste punt ooit had bereikt, daalde Hydra met meer dan 60% tot  18,69 dollar. Sindsdien is de prijs volatiel gebleven en vanaf 8 juni 2021 wordt Hydra verhandeld op 29,52 dollar.

Het Hydra Chain-project is gefinancierd en ontwikkeld door het ontwikkelingsteam van LockTrip. Daarom wordt de distributie van Hydra in eerste instantie gedaan aan de LOC-tokenhouders in verhouding tot het bedrag dat ze bezitten. Het is een geleidelijk proces van 12 maanden dat meerdere mechanismen omvat om speculatie te voorkomen.

Momenteel bevindt de distributie zich in fase 3, dit is de hoofdfase met betrekking tot de distributie van Hydra. In de loop van 50 weken zullen Hydra coins wekelijks worden verdeeld onder LOC-houders, waarbij 1,3% van het totale bedrag elke week wordt verdeeld en elke maand een nieuwe momentopname om de juiste bedragen te bepalen.

Een gebruiker die bijvoorbeeld 10.000 LOC-tokens bezit op het moment van de wekelijkse momentopname, ontvangt voor die specifieke week 10.000 Hydra x 0,013 = 130 Hydra . En het proces herhaalt zich in totaal 50 weken. De eerste momentopname werd gemaakt op 1 april 2021.

Actieve community van HYDRA coin

Elke transactie in de Hydra Chain gaat gepaard met transactiekosten. De transactiekosten kunnen worden aangepast via een stemming van de gemeenschap, waardoor de transactie-economie kan worden aangedreven door de netwerkgemeenschap en Hydra-houders. Stakers kunnen rekenen op het ontvangen van een aantrekkelijk APR.

Via Telegram: https://t.me/hydrachain om meer te weten te komen over Hydra staking!