Wolverinu (WOLVERINU) staking, een volledige uitleg

Na de ongekende successen van Dogecoin, Shiba Inu, SafeMoon en Floki Inu, kan je concluderen dat 2021 het jaar van de meme coins is. Naast het positieve karakter van deze coins, dromen vele investeerders ook van het realiseren van rijkdom door met een klein bedrag enorme winsten te maken.

Hierdoor komen er steeds meer meme coins op de markt, waarbij de meeste coins zeer hard stijgen, maar ook zeer hard dalen. De meme coins die daadwerkelijk nuttig kunnen zijn, blijven een stuk stabieler. Eén van deze meme coins is Wolverinu. De naam is een combinatie van Shiba Inu en Wolverine, waardoor het project een cryptomeme combineert met een stripfiguur.

Wolverinu heeft grote plannen, die zowel lucratief als vermakelijk kunnen zijn voor investeerders. Hiermee tracht het project één van de meme coins te worden, die gesteund wordt door een zeer grote community. Indien je dit artikel leest, heb je het voordeel dat je relatief vroeg de coin ontdekt, waardoor je de kans hebt om in een vroeg stadium te investeren. Dit artikel is echter geen financieel advies, het is verstandig om zelf goed onderzoek te doen voordat je investeert. Wat Wolverinu voor investeerders zo interessant maakt, kun je lezen in dit artikel.

Wat is Wolverinu?

Eén van de nieuwste meme coins op de cryptomarkt is Wolverinu. Sinds 19 oktober 2021 is het project online en is gemaakt op de Ethereum blockchain. Deze meme coin heeft een Nederlands tintje, gezien enkele teamleden van het project afkomstig zijn uit Nederland. Ook kan de coin gelinkt worden aan Shiba Inu. Naast dat beide projecten eindigen op – inu, maken zij beiden gebruik van dezelfde designer (@ParadoxDesigner). Deze heeft onder andere het logo van Shiba Inu ontworpen.

Het team wilt echter verder gaan dan alleen een meme coin oprichten. Wolverinu is een project dat in het beginstadium van de plannen is. Wolverinu moet een platform worden, waarbij een grote gemeenschap gebruik kan maken van een groot ecosysteem. Binnen dit ecosysteem behoort onder andere een play-to earn game en een marktplaats waarbij je NFTs kunt verhandelen en merchandise kunt kopen.

Wolverinu staking: Wat betekent 1% rewards to Holders?

Eén van de voordelen van Wolverinu is dat je beloont wordt voor het bezitten van de token. Door het aan- en verkopen van de token, worden er transacties gemaakt. Bij deze transactiekosten, gaat een deel naar de bezitters van de Wolverinu token. Indien de het project een steeds grotere groep investeerders bereikt, zullen vroege investeerders extra profiteren via deze extra beloning.

Door de Wolverinu token te kopen en daarna te bewaren in je Metamask wallet. verdien je automatisch staking rewards. Je hoeveelheid tokens groeit omdat 1% van elke transactie gaat naar Wolverinu token houders. Hierdoor zorgt het project ervoor dat bezitters van de token op een eenvoudige manier extra kunnen verdienen. Zeker voor investeerders die vertrouwen hebben in het project, is dit een makkelijke manier om je positie te vergroten, zonder dat je extra geld moet inleggen.

Wolverinu kopen via Uniswap

Op dit moment zijn er een aantal platformen waar je de token kunt verkrijgen. De meest betrouwbare optie om de token van Wolerinu te kopen is via Uniswap of via de exchange Hotbit.

Vanuit Uniswap kun je de tokens vervolgens bewaren in je Metamask wallet. Indien je niet bekend bent met Metamask, kun je via de onderstaande stappen eenvoudig de tokens kopen:

  1. Allereerst moet je Metamask extention via Google Chrome gedownload worden.
  2. Daarna kun je een Metamask wallet aanmaken.
  3. Vervolgens kun je via Metamask Ethereum (ETH) kopen, maar het is ook mogelijk om je Ethereum vanaf een andere wallet of exchange te versturen naar je Metamask account.
  4. Daarna moet de Metamask wallet gekoppeld worden met Uniswap.
  5. Om vervolgens de token van Wolverin te vinden, moet je het adres van de token invoeren. Het adres is: 0xca7b3ba66556c4da2e2a9afef9c64f909a59430a
  6. Vervolgens kun je de Ethereum omwisselen naar Wolverinu.

Wolverinu kopen via Hotbit

Omdat de token pas recent is gelanceerd duurt het altijd even voordat deze te verhandelen is op exchanges. Wolverinu is vanaf 5 november 2011 te verhandelen op de eerste exchange, genaamd Hotbit. Voor een token dat pas 2 weken oud is (19 oktober 2021) is het uniek om zo snel toegelaten te worden op een exchange.

Het voordeel van exchange is dat de fees om coins of tokens aan te schaffen vele malen lager liggen dan via Uniswap, Sushiswap, Shibaswap ect. Dit gaat voor Wolverinu lucratief zijn omdat het veel meer transacties en holders bij komen.

Wolverinu kopen via LBank

Na de listing op Hotbit is LBank aan de beurt. LBank exchange is een stuk groter dan Hotbit en staat op plek 25 van Coinmarketcap. Wolverinu is gelist op 13 november 2021 en te verhandelen in trading Pair: WOLVERINU/USDT.

Roadmap van Wolverinu

Ondanks dat het project sindskort pas actief is op de cryptomarkt, hebben ze grote plannen voor de komende maanden. Zo wilt Wolverinu in de komende maanden zowel het ecosysteem als de gemeenschap uitbreiden op verschillende manieren. Om de plannen te realiseren heeft het project voor november en december specifieke doelen, maar ook voor 2022 zijn er al plannen gemaakt.

De plannen voor november 2021

Het doel voor november is 5.000 leden in de Telegram groep en 10.000 houders van de token te hebben. Daarnaast wil het project ook een marktplaats voor NFTs opzetten en wordt de nieuwe versie van de website online gebracht. Een andere doel is om via Dextools Wolverinu trending te krijgen.

Ook staan er voor de maand november listings gepland, zowel bij Blockfolio als de gecentraliseerde exchange Hotbit. Behalve deze ambitieuze plannen, is Wolverinu ook druk bezig met een play-to-earn game. Over de ontwikkelingen omtrent deze game zal er snel meer nieuws volgen.

De plannen voor december 2021

Voor de maand december heeft Wolverinu zichzelf als doel gesteld om het aantal Telegram leden en houders van de token te verdubbelen, waardoor de doelstelling respectievelijk 10.000 leden en 20.000 houders is. Ook blijft de focus op de play-to-earn game liggen, zodat deze in december gelanceerd kan worden.

Naast deze grote plannen, heeft Wolverinu ook plannen die voor een token uniek zijn. Wolverinu is gebaseerd op de stipfiguur Wolverine. Het project heeft voor de maand december het plan om te beginnen met het samenwerken met striptekenaars.

De plannen voor 2022

Uiteindelijk is het doel om het Marvel universum te betreden, waarbij het team zijn eigen stripboek lanceert. Daarnaast worden er ook diverse merchandise ontwikkelt, waaronder speelgoed en andere kunstwerken. Ook ligt de focus op samenwerkingsverbanden met Marvel Entertainment, 20th Century Fox en X-men fanchise.

Het team heeft vertrouwen in haar eigen project en verwacht in de toekomst 200.000 tokenbezitters. Om de gemeenschap te belonen voor hun vertrouwen en deelname, wilt Wolverinu ook wat terugdoen. Naast het automatisch staken van je tokens, kun je ook deel nemen aan NFT airdrops. Daarnaast steunt het project ook goede doelen, door donaties te verrichten.

De community van Wolverinu

Ondanks dat het project sinds oktober pas op de markt is, zijn ze actief op verschillende social media kanalen. De gemeenschap is met name actief op Telegram en Twitter, waar duizenden community-leden met elkaar en het team in contact komen. Deze twee social media kanalen zijn zeer populair onder crypto-investeerders.

Daarnaast is Wolverinu ook actief op Reddit, Instagram en Discord. Via deze kanalen worden er een stuk minder mensen bereikt op dit moment. Echter kan het zeer goed uitpakken om actief te zijn op meerdere kanalen, zodat er in potentie meer geïnteresseerde investeerders bereikt kunnen worden. Daarnaast tonen de hoeveelheid volgers bij deze kanalen in welk stadium het project is. Mocht het project een groot draagvlak krijgen, dan kan je nu stellen dat je er vroeg bij bent!